Pentru escalop de vitel carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper.
Pentru escalop de vitel carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele,
Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora)
Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie,
Batem ouale cu mustarul bine,
Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet
Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu)
Le scoatem pe un servetel absorbant,
Noi am servit escalopul de vitel cu orez fiert cu cury si condimente,
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa