Pentru escalop de vitel carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper.
Pentru escalop de vitel carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele,
Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora)
Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie,
Batem ouale cu mustarul bine,
Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet
Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu)
Le scoatem pe un servetel absorbant,
Noi am servit escalopul de vitel cu orez fiert cu cury si condimente,
reteta romaneasca Această rețetă delicioasă am pregătit-o după o rețetă de la Merișor, căreia îi mulțumesc....
Tocanita olteneasca din maruntaie de pui si ardei coptOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj