Tot din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat. In ziua urmatoare se pune la fiert impreuna fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile tai
Tot din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat. In ziua urmatoare se pune la fiert impreuna fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile taiate bucati. In cazul in care carnea este tare, batrina, se pune mai intii sa fiarba o data cu ceapa si apoi se adauga fasolea. Se fierb la foc domol, cine doreste poate sa adauge si 1-2 foi de dafin. Aceasta mincare nu se scade prea mult
Se serveste cu muraturi sau cu salate de sezon
Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum...
Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj