Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina.
Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate marunt si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina, putina sare, se amesteca, se toarna apa calda cat s-o cuprinda si se pune fasolea curatita si spalata. Se lasa sa fiarba impreuna. Cand fasolea este aproape fiarta, se gusta de sare, se adauga o lingura de bulion sau cateva rosii, putina verdeata si se da la cuptor. Se poate face si cu fasolea fiarta separat si bine scursa. Se pune peste carne cand aceasta este fragezita.
Fasolea verde cu carne se serveste calda.
Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...
Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj