Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina.
Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate marunt si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina, putina sare, se amesteca, se toarna apa calda cat s-o cuprinda si se pune fasolea curatita si spalata. Se lasa sa fiarba impreuna. Cand fasolea este aproape fiarta, se gusta de sare, se adauga o lingura de bulion sau cateva rosii, putina verdeata si se da la cuptor. Se poate face si cu fasolea fiarta separat si bine scursa. Se pune peste carne cand aceasta este fragezita.
Fasolea verde cu carne se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii