Fasole verde cu carne si rosii

Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne
  • 1 kg fasole
  • 2 cepe
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura bulion sau
  • 4 rosii
  • sare
  • verdeata.

Mod de preparare

Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate marunt si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina, putina sare, se amesteca, se toarna apa calda cat s-o cuprinda si se pune fasolea curatita si spalata. Se lasa sa fiarba impreuna. Cand fasolea este aproape fiarta, se gusta de sare, se adauga o lingura de bulion sau cateva rosii, putina verdeata si se da la cuptor. Se poate face si cu fasolea fiarta separat si bine scursa. Se pune peste carne cand aceasta este fragezita.


Fasolea verde cu carne se serveste calda.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...