Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina.
Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate marunt si cu o lingura de untura. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga faina, putina sare, se amesteca, se toarna apa calda cat s-o cuprinda si se pune fasolea curatita si spalata. Se lasa sa fiarba impreuna. Cand fasolea este aproape fiarta, se gusta de sare, se adauga o lingura de bulion sau cateva rosii, putina verdeata si se da la cuptor. Se poate face si cu fasolea fiarta separat si bine scursa. Se pune peste carne cand aceasta este fragezita.
Fasolea verde cu carne se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa