Pentru fasole verde cu carne si rosii se spala carnea, se taie in bucati nu prea mari si se pune intr-o cratita cu ulei incins impreuna cu ceapa taiata marunt.
Pentru fasole verde cu carne si rosii se spala carnea, se taie in bucati nu prea mari si se pune intr-o cratita cu ulei incins impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand carnea s-a rumenit, se adauga sarea si apa cit sa o cuprinda. Dupa ce a dat cateva clocote, se adauga fasolea verde curatata si spalata. Cand este aproape fiarta, se potriveste de sare si piper, se adauga rosiile taiate felii sau pasta de rosii. Dupa ce este gata, se pune verdeata.
Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉 Inițial am zis că iar am ratat-o anul...
Dulceata din toporasi (viorele de padure)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.