Felii de parizer pane

Pentru felii de parizer pane se taie feliile de parizer potrivit de groase si se indeparteaza pielita dimprejur; se dau prin faina, prin ou batut si pesmet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de parizer
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri untura (sau ulei).

Mod de preparare

Se taie feliile de parizer potrivit de groase si se indeparteaza pielita dimprejur; se dau prin faina, prin ou batut si pesmet si se rumenesc frumos in  untura amestecata cu ulei.


Feliile de parizer pane se servesc cu cartofi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...