Ficatul se taie subtire, cel nult 5-6 mm, se fraca cu vegeta, se tavaleste bine prin malai si piper si se prajeste in tigaie cu ulei mai mult, bine in
Ficatul se taie subtire, cel nult 5-6 mm, se fraca cu vegeta, se tavaleste bine prin malai si piper si se prajeste in tigaie cu ulei mai mult, bine incins si la foc potrivit. Cind s-a albit ficatul bine si nu mai iese must din el, circa 3 minute, se intoarce pe partea cealalta, tinindu-se cel mult 2 minute, dupa care se scoate si se pune pe hirtie de bucatarie ca sa suga uleiul. Ficatul nu se intarest si are o savoare nemaipomenita. Isi pastraza fragezimea si savoarea mai multe zile, chiar daca-l se tine la frigider.
Se serveste cu o garnitura de legune natur sau piure, pilaf, cartofi prajiti si bineinteles o salata asortata. Merce cu un vin alb sec
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti