Se sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se scot feliil
Se sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se scot feliile de ficat si se lasa pe o farfurie. In uleiul ramas se pun rosiile jumatati, care in prealabil au fost sarate si piperate. Se prajesc si feliile de franzela. Intr-o forma unsa cu unt se pun feliile de franzela, peste acestea se asaza feliile de ficat si deasupra fiecarei felii de ficat se pune cate o jumatate de rosie. Forma se tine zece minute in cuptorul incins, dupa care se scoate.
Mancarea se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pipote cu inimi
Tocanita de pui
Ardei umpluti
O mancare simpla dar foarte gustoasa. Kaizerul ii da un gust aparte, un gust ce te face sa iti placa tot mai mult mancarea de...
Mancare de ficatei cu kaizerDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata