Pentru ficatul de gasca simplu se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost fierea si se tine doua ore in apa sarata.
Pentru ficatul de gasca simplu se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost fierea si se tine doua ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se asaza intr-o cratita, cu untura de gasca. Se acopera cu o hartie unsa cu unt si se da la cuptor la foc potrivit. Se unge din cand in cand cu untura din cratita. Cand este gata, se presara cu sare.
Ficatul de gasca simplu serveste cald sau rece, dupa gust.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii