Ficat de miel cu sos de cartofi

Se taie ficatul in felii si se da prin faina. Untura si uleiul se topesc in tigaie si se prajesc bucatelele de ficat cu sare, pina devin roz. Se cur

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru ficat: 500 gr. ficat de miel
  • 2 – 3 linguri de faina
  • 30 gr. untura
  • 1 lingura de ulei
  • sare. Pentru sos: 1 cartof mare
  • 40 gr. unt
  • ¼ l zeama de supa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite de otet sau vin alb

Mod de preparare

Se taie ficatul in felii si se da prin faina.

Untura si uleiul se topesc in tigaie si se prajesc bucatelele de ficat cu sare, pina devin roz.

Se curata cartoful si se rade fin.

Se topeste untul si se prajeste putin cartoful.

Se adauga zeama de supa si se fierbe bine.

Apoi se adauga patrunjelul, otetul (vin) si mirodeniile.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...