Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ficatul se inabusa in 50 g untura.
Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ficatul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Sosul de smantana se strecoara peste bucatile de ficat si se fierb 8 minute. Se adauga sucul de lamaie si piper.
Ficatul de porc cu sos de smantana se prezinta pe platou, cu diferite garnituri.
Va voi dezvalui in continuare, cum si unde mai puteti folosi gutuia in afara de dulceata si placinta; eu am folosit aceasta...
Placinta cu bostan mere si gutuiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa