Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau prin faina, se rumenesc apoi
Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau prin faina, se rumenesc apoi in 50 ml ulei si se scot separat. In uleiul ramas se adauga 200 ml apa, sare si piper. Se fierbe 10 minute si se strecoara peste dicatei. Ceapa se inabusa in restul de ulei si se adauga peste ficat.
Ficatul se serveste de pe platou, cu ceapa deasupra, impreuna cu cartofii natur si patrunjel tocat deasupra.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Muschi de porc la cuptor
De ce are denumirea asta??? Cind am terminat mincarea, exact asta am zis"am facut o sorcova". Mi-am adus aminte de la Master...
SorcovaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj