Ficat de rata in crusta crocanta

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine. Trecem fiecare bucata de ficat prin faina apo

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati cu ficat de rata
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina.

Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.

Trecem fiecare bucata de ficat prin faina

apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim in ulei incins pana se rumenesc

pe ambele parti.

Servim preparatul cald, alaturi de acrituri.

Alte retete culinare

recomandate

Salata din piept de pui cu ciuperci

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!