Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine. Trecem fiecare bucata de ficat prin faina apo
Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina.
Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.
Trecem fiecare bucata de ficat prin faina
apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Prajim in ulei incins pana se rumenesc
pe ambele parti.
Servim preparatul cald, alaturi de acrituri.
Alte retete culinare
recomandate
Salata din piept de pui cu ciuperci
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti