Ficatei inecati in vin

Ficatei inecati in vin este o retete de o potrivire perfecta a ficatului de pui cu vin rosu.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ficatei de pui
  • 150 ml vin rosu demisec
  • 2 cepe rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei de masline
  • foi de dafin (doua)
  • patrunjel
  • sare si piper boabe.

Mod de preparare

Iata ficateii inecati in vin:
Ficateii se spala, se sareaza si se pun intr-o tava pentru cuptor. Ceapa se taie pestisori, usturoiul feliute si se pun peste ficateii de pui.

Se mai adauga 5 linguri ulei de masline, 150 ml vin rosu demisec, cateva boabe de piper si foi de dafin . Se da la cuptor 30-40 minute.



Ficateii inecati in vin servesc cu garnitura de cartofi sau salata, sau simpli si cu patrunjel tocat presarat deasupra.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa