Ficatei inecati in vin este o retete de o potrivire perfecta a ficatului de pui cu vin rosu.
Iata ficateii inecati in vin:
Ficateii se spala, se sareaza si se pun intr-o tava pentru cuptor. Ceapa se taie pestisori, usturoiul feliute si se pun peste ficateii de pui.
Se mai adauga 5 linguri ulei de masline, 150 ml vin rosu demisec, cateva boabe de piper si foi de dafin . Se da la cuptor 30-40 minute.
Ficateii inecati in vin servesc cu garnitura de cartofi sau salata, sau simpli si cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa