Filetto alla gorgonzola

Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe grataru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de vita
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr smantana
  • 20 gr unt
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana amestecand continuu. Se adauga apoi sare si piperul.
Se serveste cu crutoane de paine si sos.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Piftie de curcan

Friptura de vita la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...