Filetto alla gorgonzola

Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe grataru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de vita
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr smantana
  • 20 gr unt
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana amestecand continuu. Se adauga apoi sare si piperul.
Se serveste cu crutoane de paine si sos.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Piftie de curcan

Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii