Foi de vita umplute cu carne de vitel

Taie fasii subtiri carnea de vitel, prajeste ceapa intr-o tigaie cu unt incins, pune carnea peste ceapa, condimenteaza cu sare si maghiran, prajeste-o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml lapte
  • 2 chifle
  • 200 g felii de vitel
  • 1 lingura maghiran
  • 100 g unt
  • 30 foi de vita
  • sare
  • 4 oua
  • 50 g parmezan
  • piper
  • nucsoara. Pentru sosul de rosii: 100 g ceapa
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 cutie rosii feliate
  • 200 ml supa de vitel

Mod de preparare

Taie fasii subtiri carnea de vitel, prajeste ceapa intr-o tigaie cu unt incins, pune carnea peste ceapa, condimenteaza cu sare si maghiran, prajeste-o si las-o sa se raceasca. Fierbe foile de vita in apa cu sare 6-8 minute, dupa care raceste-le in apa rece, si usuca-le. Inmoaie chifla in lapte, strange-o, amestec-o cu ingredientele si condimentele mentionate. Prepara umplutura si umple foile de vita. Inabuse-le in sos de rosii, preparat din supa de vita.
Alte retete recomandate

Varza rosie cu mere

Vinete impanate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...