Taie fasii subtiri carnea de vitel, prajeste ceapa intr-o tigaie cu unt incins, pune carnea peste ceapa, condimenteaza cu sare si maghiran, prajeste-o
Taie fasii subtiri carnea de vitel, prajeste ceapa intr-o tigaie cu unt incins, pune carnea peste ceapa, condimenteaza cu sare si maghiran, prajeste-o si las-o sa se raceasca. Fierbe foile de vita in apa cu sare 6-8 minute, dupa care raceste-le in apa rece, si usuca-le. Inmoaie chifla in lapte, strange-o, amestec-o cu ingredientele si condimentele mentionate. Prepara umplutura si umple foile de vita. Inabuse-le in sos de rosii, preparat din supa de vita.
Alte retete recomandate
Varza rosie cu mere
Vinete impanate
Acesta reteta am vazut - placut la Sara & si Miki http://www.culoriledinfarfurie.ro/2013/07/muffins-cu-malai-si-carnati.html...
Muffins cu malai si carnacioriPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura