Pentru friganele de cartofi simpli se curata cartofii si se dau prin razatoare. Se adauga 1 ou, faina, bicarbonat, sare si un praf de piper. Se rumenesc chiftelele.
Pentru friganele de cartofi simpli se curata cartofii si se dau prin razatoare. Se adauga 1 ou, faina, bicarbonat, sare si un praf de piper. Se ia din compozitie cu lingura si se rumenesc chiftelele pe ambele parti, in untura sau in ulei.
Friganelele de cartofi simpli se servesc cu salata verde sau iarna cu sos de rosii sau cu smantana.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii