Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale, se adauga sarea, piperul, usturoiul (si alte condimente la alegere) si faina. Se
Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale, se adauga sarea, piperul, usturoiul (si alte condimente la alegere) si faina. Se dau feliile de piept prin aceasta compozitie, apoi prin fulgii de porumb si se prajesc in ulei incins.
Imi place sa beau sirop diluat cu apa minerala, asa ca anul acesta m-am gandit sa fac si de coacaze rosii.
Sirop de coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa