FRIGARUI
Pentru frigarui cu piept de pui si legume bucatile de carne se taie cuburi, se condimenteaza, legumele se taie cubulete, apoi pe betele de frigarui se asesoneaza un cub de piept de pui, un cu cub de ardei gras, unul de rosie, unul de ceapa, si tot asa pana cand se pregatesc toate frigaruile. Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si ciuperci cu cascaval si ceapa verde, fripte pe gratarul cuptorului!
Frigaruile cu piept de pui si legume se servesc calde cu garnitura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii