Frigarui de miel

Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g carne de miel
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 fire patrunjel verde
  • 1 lingura de supco
  • condimente pentru friptura
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • rosie
  • chilli sau boia
  • Pentru sos trebuie:
  • 1 castravete crud
  • 4-5 linguri iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia si verdeata.

Se amesteca carnea bine. Invelim vasul cu folie si il dma la rece pt 3 ore. Taiem legumele patrate iar tepusele pentru frigarui le punem in apa sa nu se arda. Punem pe tepuse rand pe rand bucati de carne si de legume. Se frig pe gratarul cuptorului.

Sosul:

Radem castravetele, il stoarcem si il amestecam cu iaurtul, usturoiul, mararul tocat si sare dupa gust.
Servim cu sos.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...