Frigarui de miel

Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g carne de miel
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 fire patrunjel verde
  • 1 lingura de supco
  • condimente pentru friptura
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • rosie
  • chilli sau boia
  • Pentru sos trebuie:
  • 1 castravete crud
  • 4-5 linguri iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia si verdeata.

Se amesteca carnea bine. Invelim vasul cu folie si il dma la rece pt 3 ore. Taiem legumele patrate iar tepusele pentru frigarui le punem in apa sa nu se arda. Punem pe tepuse rand pe rand bucati de carne si de legume. Se frig pe gratarul cuptorului.

Sosul:

Radem castravetele, il stoarcem si il amestecam cu iaurtul, usturoiul, mararul tocat si sare dupa gust.
Servim cu sos.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...