Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe in doua, iar restul in sferturi. Se pre
Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe in doua, iar restul in sferturi. Se presar toate cu sare. Mezelurile si legumele pregatite se infig in frigare. In cele doua capete sa fie jumatati de ceapa. Se prajesc deasupra jaraticului pana se rumenesc bine. Daca in timpul coacerii se usca prea tare, se poate unge cu ulei.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa