Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe in doua, iar restul in sferturi. Se pre
Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe in doua, iar restul in sferturi. Se presar toate cu sare. Mezelurile si legumele pregatite se infig in frigare. In cele doua capete sa fie jumatati de ceapa. Se prajesc deasupra jaraticului pana se rumenesc bine. Daca in timpul coacerii se usca prea tare, se poate unge cu ulei.
Alte retete recomandate:
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti