Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne fra
Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda. Se taie carnea cuburi de 3-4 cm, se presara cu piper, cimbru si putin usturoi. Se pregatesc citeva frigari mici din lemn, cam de 25 cm lungime, ascutite la un capat. Se infig bucatile de carne intercalind intre ele si la capete cite o bucatica de slanina – poate fi si afumata. Se frig pe gratarul bine incins, ungindu-l cu grasime cind se intorc de pe o parte pe cealalta, sarea se da numai cind sint gata.
Se servesc imediat fara sa se mai scoata din frigare
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura