Frigarui din cubulete de muschiulet file

Carnea degresata se taie in cubulete de aprox. 4x4 cm si le dam printr-un amestec e ulei cu mustar. Taiem din ardei patratele de marimea carnii. Stre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschiulet file
  • 24 palarioare de ciuperci ( din conserva)
  • 4 ardei gras rosii-galbui
  • 2 varfuri de cutit de piper macinat
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • sare

Mod de preparare

Carnea degresata se taie in cubulete de aprox. 4x4 cm si le dam printr-un amestec e ulei cu mustar. Taiem din ardei patratele de marimea carnii. Strecuram zeama de pe ciuperci. Tragem ingredientele pe tepuse, alternative, incepand si sfarsind cu ciupercile. Asezonam cu sare si piper. Apoi le prajim pe jar, rotind tepusele.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de biscotti italienesti

Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...

Reteta de biscotti italienesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca