Pentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne.
Pentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina. Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile una linga alta intr-o tigaie cu grasime incinsa, se acopera si se inabusa la foc potrivit. Ca sa se fragezeasca carnea bine, din cand in cand se pune cite o lingura de apa. Cand carnea este aproape gata, se adauga vinul si se presara cu cimbru.
Se serveste cu mamaliguta, cartofi fierti etc.
Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...
Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj