Frigarui iraniene de miel Kabab Hosseini

Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime. Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4 cm lungime si 3 cm latime. Carnea se tai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru 6 portii: file de miel sau vita 1 kg
  • 250gr. ceapa mica
  • 250 gr. ceapa mare
  • 250 gr. ardei
  • 100 gr. unt
  • 1 kg rosii medii
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime.

Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4 cm lungime si 3 cm latime.

Carnea se taie in bucati de 4 cm lungime si 2 cm latime, se sareaza si se pipereaza, apoi se curata cepele mici.

Pe fiecare betisor se infige o bucata de carne, o ceapa mica, o bucata de ardei, in aceasta ordine pana cand betisorul se umple.

Cepele mari se curata si se taie . Rosiile se taie cubulete.

Se ia un vas in care sa incapa frigaruile si se aseaza un strat de rosii si ceapa. Peste ele se pun frigaruile. Se pun cateva bucatele de unt. Se mai aseaza un strat de rosii si de ceapa, apoi un strat de frigarui, pana cand ultimul strat este de rosii. Vasul se acopera si se fierbe la foc mic sau se baga la cuptor. Rosiile isi vor lasa zeama. Se fierbe pana cand aceasta scade. Daca vii se pare ca nu este fiarta suficient carnea, se adauga putina apa calda si se continua fierberea pana cand zeama scade.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovleac placintar

Supa crema de dovleac placintar
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca