Se fierb ouale tari, se curata si se invelesc fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se prind rulourile cu scobitori si se p
Se fierb ouale tari, se curata si se invelesc fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se prind rulourile cu scobitori si se prajesc in untdelemn. Se adauga vinul, sarea, piperul, rosiile pasate, ciupercile taiate fidelute si se lasa sa fiarba inabusit 30 minute
Se scot rulourile, se scot scobitorile, se taie fiecare rulou in jumatate, se aseaza cu oul in sus pe farfurie, iar la mijloc se asaza un sote sau un piure de legume de sezon
Alte retete recomandate
Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...
Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel KentangOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj