Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si verdeturi. Maslinele se ta
Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si verdeturi. Maslinele se taie rondele, 4 rosii se taie cuburi si se amesteca in compozitia de carne. Se pune totul in forma de chec si se coace 40 min. Se amesteca mierea su mustarul si cu pesmet. Se unge friptura cu acest amestec si se coace 20 min.
Din zahar si unt se face un caramel la care se adauga restul de rosii, supa si vinul. Se fierbe totul bine.
Friptura se serveste cu sos si cu pireu de cartofi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa