Se pune carnea de capra la oparit si se sareaza si se pipereaza. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie, foaia de dafin si se lasa la
Se pune carnea de capra la oparit si se sareaza si se pipereaza. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie, foaia de dafin si se lasa la marinat aproximativ 12 ore. Se scoate apoi din marinata si se pune intr-un vas cu putin ulei. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la prajit.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...
Ciorba de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.