Friptura de curcan cu ananas

Ananasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la prajit in ulei. Se scoate s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ananas mijlociu
  • 8 felii piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • 125 ml supa de carne
  • 125 ml smintana

Mod de preparare

Ananasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la prajit in ulei. Se scoate si se pastraza la cald. In restul de ulei se prajesc feliile de ananas citeva min pe fiecare parte. Se toarna supa si smantana, se introduc bucatile de carne si se lasa sa dea cateva clocote.
Se servesc cu orez.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...