Friptura de gasca cu sos de portocale

Frecam gasca cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Inchidem deschizaturile. Asezam gasca intr-o oala si o punem la cuptorul pre-incalz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 gasca
  • 6
  • 5 dl suc de portocale
  • 1 varza
  • 3 portocale
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 dl supa de legume
  • Putin zahar
  • Frunze de patrunjel
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Frecam gasca cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Inchidem deschizaturile. Asezam gasca intr-o oala si o punem la cuptorul pre-incalzit, o stropim cu suc de portocale. Taiem fasii varza si impreuna cu ceapa taiata marunt o calim in ulei. Adaugam 1 dl de suc de portocale si supa de legume si fierbem 15 minute. Condimentam cu sare, piper, putin zahar, adaugam portocalele curatate si taiate rondele si le fierbem impreuna. Servim gasca cu varza si cartofi presarate cu frunze de patrunjel.
Alte retete recomandate

Piept de pui ciuperci

Pulpe de pui la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca