Friptura de iepure de casa

Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu slanina, dupa care se sareaza,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 60 gr unt
  • 150 gr slanina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar vin
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 500 gr cartofi
  • 1 paharel vin rosu

Mod de preparare

Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu slanina, dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga faina, usturoiul taiat feliute si vinul. Se pune pe foc mic, acoperit si se lasa la inabusit aproximativ 50 de minute. Se adaug apoi 3 cartofi taiati bucatele si se baga la cuptorul incins, sa se rumeneasca si se adauga vin rosu.


Se serveste calda.

Alte retete:

Ciorba radauteana

Sarmale de post

Mancare de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca