Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu slanina, dupa care se sareaza,
Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu slanina, dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga faina, usturoiul taiat feliute si vinul. Se pune pe foc mic, acoperit si se lasa la inabusit aproximativ 50 de minute. Se adaug apoi 3 cartofi taiati bucatele si se baga la cuptorul incins, sa se rumeneasca si se adauga vin rosu.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Sarmale de post
Mancare de mazare
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa