Friptura de miel

Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, apa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 cepe rosii
  • sare si piper
  • boia
  • mustar
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • ulei
  • rozmarin

Mod de preparare

Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, apa, sare, piper, marin si putin ulei.

Dam carnea prin sos, o asezam in tava, punem usturoiul si 3-4 cepe rosii sau albe taiate in 4.

Acoperim tava cu hartie pergamnet si o dam la cuptor pentru 2 ore.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...