Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tig
Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tigaie cu ulei incins.
Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse
la foc potrivit. Luati-o de cate ori este cazul. Curatati
si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le
in segmente de circa 3-4 cm.
Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.
Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine. Adaugati sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac
si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.
La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Alte retete de Pasti :
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa