Friptura de miel cu usturoi

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg coaste de miel cu carne
  • 150 ml
  • usturoi
  • 4 lg rozmarin proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.

Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. O punem intr-o craticioara.

Puneti in vas si capatanile de usturoi taiate in jumatati. Turnati peste ingrediente le si puneti vasul la cuptor,

la foc potrivit.

Stropiti carnea cu le din tava.

Å¢ineti vasul la cuptor pana cand scade tot le.

Sfat: Dupa ce este gata lasati friptura in cuptor inca 15 minute, opriti focul cu usa deschisa 10 minute.
Friptura se serveste cu salata.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos