Friptura de miel cu usturoi

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg coaste de miel cu carne
  • 150 ml
  • usturoi
  • 4 lg rozmarin proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.

Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. O punem intr-o craticioara.

Puneti in vas si capatanile de usturoi taiate in jumatati. Turnati peste ingrediente le si puneti vasul la cuptor,

la foc potrivit.

Stropiti carnea cu le din tava.

Å¢ineti vasul la cuptor pana cand scade tot le.

Sfat: Dupa ce este gata lasati friptura in cuptor inca 15 minute, opriti focul cu usa deschisa 10 minute.
Friptura se serveste cu salata.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa