Friptura de miel cu usturoi

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg coaste de miel cu carne
  • 150 ml
  • usturoi
  • 4 lg rozmarin proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.

Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. O punem intr-o craticioara.

Puneti in vas si capatanile de usturoi taiate in jumatati. Turnati peste ingrediente le si puneti vasul la cuptor,

la foc potrivit.

Stropiti carnea cu le din tava.

Å¢ineti vasul la cuptor pana cand scade tot le.

Sfat: Dupa ce este gata lasati friptura in cuptor inca 15 minute, opriti focul cu usa deschisa 10 minute.
Friptura se serveste cu salata.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii