Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara
Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. O punem intr-o craticioara.
Puneti in vas si capatanile de usturoi taiate in jumatati. Turnati peste ingrediente le si puneti vasul la cuptor,
la foc potrivit.
Stropiti carnea cu le din tava.
Å¢ineti vasul la cuptor pana cand scade tot le.
Sfat: Dupa ce este gata lasati friptura in cuptor inca 15 minute, opriti focul cu usa deschisa 10 minute.
Friptura se serveste cu salata.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pasca
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii