Friptura de miel la tava

Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru. Peste carne punem felii subtiri de slanina afumata. Turnam i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg carne de miel
  • 200g slanina afumata
  • 1 pahar cu vin alb
  • supa 200 ml
  • 1/2 lamaie
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceasca ulei
  • 2 linguri supko
  • condimente pentru friptura
  • cateva boabe de piper

Mod de preparare

Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru.

Peste carne punem felii subtiri de slanina afumata.

Turnam in vas uleiul si supa apoi punem 2 lg de supco si condimentele pentru friptura.

Punem si piperul boabe. Dam vasul la cuptor la foc iute. Dupa o ora punem vinul.

Lasam sa se rumeneasca si punem friptura pe un platou alaturi de bucati de slanina.
Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Gyros cu pui si sos tzatziki

Ca si romani suntem mari amatori de fast food. Eu personal, pur si simplu ador gyros-ul. Cu fiecare inghititura simti acea...

Gyros cu pui si sos tzatziki
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa