Friptura de oaie cu coniac

Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg omoplati de oaie
  • 100 g cascaval Rokfort
  • 1 buchetel de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cl coniac
  • 1 l supa de carne (si din cubulet de concentrat)
  • 1 dl frisca
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • margarina

Mod de preparare

Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se leaga cu ata, apoi se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper. Se prajeste in unt, intr-o tigaie, pe toate partile. Apoi se toarna apa si se prajeste in cuptor preincalzit aprox. 90 de minute. Scoatem carnea din tigaie si o tinem calda. Adaugam cognacul, supa de carne si frisca si mai fierbem. Ingrosam cu faina.
Alte retete culinare recomandate

Friptura de vita la cuptor

Pui cu sos

Ciulama de pui

Ostropel pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca