Friptura de oaie cu coniac

Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg omoplati de oaie
  • 100 g cascaval Rokfort
  • 1 buchetel de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cl coniac
  • 1 l supa de carne (si din cubulet de concentrat)
  • 1 dl frisca
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • margarina

Mod de preparare

Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se leaga cu ata, apoi se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper. Se prajeste in unt, intr-o tigaie, pe toate partile. Apoi se toarna apa si se prajeste in cuptor preincalzit aprox. 90 de minute. Scoatem carnea din tigaie si o tinem calda. Adaugam cognacul, supa de carne si frisca si mai fierbem. Ingrosam cu faina.
Alte retete culinare recomandate

Friptura de vita la cuptor

Pui cu sos

Ciulama de pui

Ostropel pui

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de ciocolata, crema cu mascarpone si fructe

Desert tort cu crema de ciocolata, crema cu mascarpone si fructe M-am cadorisit cu un tort fix pe gustul meu. Crema de...

Desert tort cu crema de ciocolata, crema cu mascarpone si fructe
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise