Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • o pasare tinara
  • 1
  • 5 litri sos de tomate
  • 2 linguri de concentrat de pasare
  • 1 litru ulei
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna sosul fierbinte peste friptura. La sfirsit, se pune patrunjelul tocat marunt peste friptura.
Se serveste cu vin alb, racit la frigider timp de 24 ore

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca