Friptura de porc

Se fragezesc feliile de carne, se presar cu sare, piper si usturoi zdrobit si se asaza pe cate o folie de aluminiu unsa cu ulei. In mijlocul fiecarei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii mari de pulpa de porc
  • 4 oua fierte
  • 200 g ardei
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 150 g slanina afumata
  • Sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Se fragezesc feliile de carne, se presar cu sare, piper si usturoi zdrobit si se asaza pe cate o folie de aluminiu unsa cu ulei. In mijlocul fiecarei felii se asaza un ou fiert, se inconjoara cu feliute de ardei si cate o feliuta subtire de slanina. Se acopera cu carnea si se inveleste in folie. Se prajesc pe carbune pana se inmoaie, dupa care se scot, se taie folia si se rumenesc putin pe gratar.
Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa