Friptura de porc

Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 feli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc ceafa de porc
  • 4 buc kaiser
  • 4 felii cascaval
  • 100 g telemea de oaie
  • 300 g smantana
  • 100 ml lapte
  • condimente dupa preferinta

Mod de preparare

Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 felie de kaiser si 1 felie de cascaval. Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie foarte bine cascavalul. Separat se face un sos din smantana, lapte, telemea si condimente si se lasa se fiarba cca 5 min.
Se serveste cu sos deasupra si salata de vara.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Smoothie cu fructe de padure si iaurt cremos

Ador aceste combinatii, iar Blend Active Pro de la Breville ma ajuta sa le prepar rapid. Si in plus, pot sa le iau cu...

Smoothie cu fructe de padure si iaurt cremos
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca