Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 feli
Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 felie de kaiser si 1 felie de cascaval. Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie foarte bine cascavalul. Separat se face un sos din smantana, lapte, telemea si condimente si se lasa se fiarba cca 5 min.
Se serveste cu sos deasupra si salata de vara.
Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba! M-am gandit sa te rasfat cu niste cotlete...
Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptorDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata