Friptura de porc

Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 feli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc ceafa de porc
  • 4 buc kaiser
  • 4 felii cascaval
  • 100 g telemea de oaie
  • 300 g smantana
  • 100 ml lapte
  • condimente dupa preferinta

Mod de preparare

Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 felie de kaiser si 1 felie de cascaval. Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie foarte bine cascavalul. Separat se face un sos din smantana, lapte, telemea si condimente si se lasa se fiarba cca 5 min.
Se serveste cu sos deasupra si salata de vara.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post

Astazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...

Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise