Friptura de porc cu "pere" este o varianta extraordinar de gustoasa a fripturii clasice din carne de porc.
Am taiat o bucata de porc felii mai grosute si am pus intr-o marinata facuta din ingredientele de mai sus. Am lasat carnea in marinata cam 3 ore la frigider. Am pus carnea la cuptor pana s-a rumenit frumos pe ambele parti.
Intre timp am facut "perele": Am facut un banal piure de cartofi. Am luat o guguloaie de piure si tot am dat cu ea prin pesmet pana am putut sa o modelez para, apoi am dat prin ou apoi pesmet si am prajit in ulei.
Am servit friptura de porc cu "pere" cu salata verde.
Reteta de friptura de porc cu "pere" a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Bianca-21.
Eu am evitat aceasta pizza zicand ca umplutura ramane cruda. Am facut-o si a iesit foarte buna!
Pizza CalzoneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj