Friptura de porc cu rosii

Se feliaza carnea. Feliile se fragezesc si se condimenteaza. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei pe ambele parti. Se spala rosiile si se tai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 650 g carne de porc
  • 30 g sare
  • 20 g faina
  • 50 ml ulei
  • 200 g rosii
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se feliaza carnea. Feliile se fragezesc si se condimenteaza. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei pe ambele parti. Se spala rosiile si se tai rondele. Carnea se asaza intr-un vas yena, uns cu unt, peste ea se asaza rondelele de rosii si se presara cu cascaval razuit. Se baga la cuptor pentru aprox. 20 de minute, pana cand se rumeneste cascavalul.
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...