Friptura de porc cu usturoi si dafin este o mancare de carne foarte delicioasa ce se se poate servi cu cartofi. Punem in cratita uleiul, zarzavatul tocat, peste zarzavat.
Friptura de porc cu usturoi si dafin este o mancare de carne foarte delicioasa. Punem in cratita uleiul, zarzavatul tocat, peste zarzavat, punem carnea taiata fasii si tapetata cu sare, piper, boia, iar deasupra adaugam usturoiul tocat marunt. Punem un capac deasupra si lasam sa fiarba inabusit, iar la nevoie, adaugam putina apa – nu multa, deoarece carnea lasa zeama multa. Cand consideram ca este fiarta, dam deoparte, iar dupa ce s-a racit, taiem carnea felii, o aranjam intr-o tava, peste carne turnam sosul strecurat si dam la cuptor timp de jumatate de ora.
Friptura de porc se poate servi cu cartofi.
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa