Friptura de potarnichi este o delicatese care poate face oparte din meniul de sarbatoare. Pentru a o pregati aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, unt, vin,sare.
Potarnichile, bine spalate, se sareaza si se lasa sa stea acoperite, intr-un vas, 15—20 min. Apoi se rumenesc intr-o cratita cu unt sau untura, se adauga vinul, se acopera si se lasa sa se friga inabusit pana sunt gata. In timpul frigerii se intorc din cand in cand, adaugind cate o lingura de vin.
Se poate servi calda sau rece.
Alte retete recomandate:
Drob de miel
Ciorba de miel
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa