Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara cu maghiran si se stinge
Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara cu maghiran si se stinge cu putina apa.
Usturoiul se taie in rondele, se presara pe carne, se pune capacul si se caleste la foc mijlociu pana se inmoaie carnea. (Din cand in cand, se adauga apa ca sa nu se arda, cate putin !) Are nevoie de timp mai mult dar va fi o friptura usoara cu sos gustos.
Ca garnitura se potriveste pireul de cartofi sau cartofii natur cu patrunjel verde.
Alte retete culinare recomandate
Rulada de pui
Salata piept pui
Aripioare de pui
Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des...
Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura