Friptura de vita la cuptor

Se unge un vas cu ulei, se pune carnea, se sareaza si se pipereaza, se pune un strat de ardei, apoi unul de rosii si iar se sareaza deasupra, se pune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de vita taiata bucati
  • ardei taiati fasii
  • rosii taiate cuburi
  • usturoi taiat cubulete
  • sare
  • piper
  • unt bucatele

Mod de preparare

Se unge un vas cu ulei, se pune carnea, se sareaza si se pipereaza, se pune un strat de ardei, apoi unul de rosii si iar se sareaza deasupra, se pune untul si usturoiul.

Se pune la cuptor 40-45 minute la 180 de grade.

Se serveste cu un fel de paste cous-cous. Reteta Friptura de vita la cuptor a fost propusa de Alis

Alte retete: Friptura cu sos alb si sfecla rosie caramelizata; Friptura de miel coroana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...