Friptura de vitel cu legume

Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciu

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg piept sau spata de vitel
  • untdelemn
  • 2 cepe
  • 4-5 ciuperci
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingura faina
  • 1 pahar vin
  • 1 pahar zeama de carne
  • 3-4 rosii
  • sare si piper

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciupercile fin taiate si faina si se continua rumenirea. Se toarna apoi vinul si zeama de carne, rosii fara coaja si taiate, sare si piper. Se fierbe friptura inibusit 1 1/2 ora.


Se serveste cu piureu de cartofi si sos barbeque

Alte retete recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...