Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciu
Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciupercile fin taiate si faina si se continua rumenirea. Se toarna apoi vinul si zeama de carne, rosii fara coaja si taiate, sare si piper. Se fierbe friptura inibusit 1 1/2 ora.
Se serveste cu piureu de cartofi si sos barbeque
Alte retete recomandate
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa