Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciu
Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciupercile fin taiate si faina si se continua rumenirea. Se toarna apoi vinul si zeama de carne, rosii fara coaja si taiate, sare si piper. Se fierbe friptura inibusit 1 1/2 ora.
Se serveste cu piureu de cartofi si sos barbeque
Alte retete recomandate
Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.
Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.