Friptura de vitel cu macaroane

Se aleg cateva cotlete mai groase, se sareaza si se frig intr-o tigaie. Deoparte se fierb pe jumatate 150 g de macaroane subtiri. Se aseaza friptura i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cateva cotlete de vitel
  • 150 g macaroane
  • zeama de carne
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se aleg cateva cotlete mai groase, se sareaza si se frig intr-o tigaie. Deoparte se fierb pe jumatate 150 g de macaroane subtiri. Se aseaza friptura intr-o cratita, imprejur se pun macaroanele. Se toarna o ceasca de zeama de carne concentrata. Se acopera si se da la cuptor. Se tine la cuptor pana ce macaroanele absorb toata zeama si sunt destul de fierte.
Se serveste cu sos de rosii.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...