Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, pi
Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, piperul in boabe si se acopera cu lapte. Se pune capac si se lasa in cuptor timp de 1 h 30.
Se taie friptura in felii. Se filtreaza sosul (onctuos si parfumat). Ca garnitura: orez sau legume (cartofi sau fasole verde).
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii