Friptura delicioasa

Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul s

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rasol alb
  • 100 g slanina afumata
  • 1 picior de vitel
  • 200 g morcovi
  • 12 cepe arpagic
  • 1 pahar cu vin
  • 2 linguri ulei
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul scade la doua linguri. Se adauga piciorul de vitel, fiert putin mai inainte, verdeata, sare, piper si apa cit sa cuprinda bine toata carnea. Se spumeaza, se acopera si se da la cuptor. Dupa doua ore, se adauga morcovii taiati pe lung si arpagicul curatit. Dupa alte doua ore se scoate din cuptor, se desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele imprejur acoperit cu zeama degresata si strecurata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci prajite (Multicooker)

Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!

Ciuperci prajite (Multicooker)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca