Friptura din carne de porc valdostana

Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi filé de porc - 750 g
  • sunca presata - 150 g
  • cascaval - 150 g
  • rosii - 200 g
  • ulei - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Rosiile se spala, se oparesc, se curata de coaja si se taie felii. Muschiul filé se frige intr-o tigaie cu ulei sau la gratar bine incins, dupa care se aseaza pe o tava. Pe fiecare bucata de muschi filé se pune cate o felie de sunca presata, cascaval, o felie de rosie si se introduce la cuptor cca 5 minute pentru gratinare.

Friptura din carne de porc valdostana se serveste calda, cu diferite garnituri din orez, cartofi prajiti, etc.


Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de iepure cu masline

De mult doream un iepure de casa!Spre surprinderea mea am gasit joi la macelarie.N-am mai stat pe ganduri si am cumparat un...

Friptura de iepure cu masline
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea