Friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliguta

Pentru friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliguta se pregatesc puiul la tava, mujdeiul de usturoi si mamaliguta.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pui la tava - 500 g
  • mujdei de usturoi - 250 g
  • mamaliguta romaneasca preparata din malai extra - 1 kg

Mod de preparare

Pentru friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliguta se pregatesc puiul la tava, mujdeiul de usturoi si mamaliguta. Preparatul se serveste cald, cu mamaliguta separat si usturoi in sosiera.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa